• 04/04/2012

Strategisch partnership voor onderhoud/beheer van uw installaties

Een doordacht onderhoudsproces zorgt voor een hogere beschikbaarheid van uw productie-installatie, minimalisering van uw kosten en beheersing van de risico’s.

Lees verder

Productnieuws

Egemin onderscheidt zich in de markt door de hands-on methode waarbij we niet alleen het advies traject verzorgen maar ook zelf de resultaten waarborgen door het beheer en de uitvoering in te vullen.

De Egeminaanpak is gebaseerd op de praktijkgerichte methodiek ETRIMM*: een zorgvuldige selectie van verschillende industriële methodieken.

De eerste stap is het uitvoeren van een Quick Scan binnen uw bedrijf. Met behulp van deze scan van uw installatie & uw organisatie stellen wij vast waar verbeterpunten en opbrengsten te vinden zijn.

Door het toepassen van beproefde analysetechnieken zijn we in staat de juiste afwegingen en keuzes helder en inzichtelijk voor u te maken. We stellen een verbeterplan op en implementeren dit.

U kunt kiezen voor volledig beheer van uw technische installatie door Egemin, geborgd door heldere KPI’s en rapportages. Bovendien zorgen onze ervaren servicetechnici en –engineers voor een continue en blijvende verbetering.

Steeds meer Egemin-klanten kiezen voor hun onderhoud voor een partnership op lange termijn om het onderhoud gedurende de hele levensduur van hun installatie te plannen.

Zo kunt u opteren om met ons een Service Level Agreement af te sluiten: u weet vooraf dat ongewenste stilstanden naar een minimum zullen dalen en dat u daarmee onverwachte kosten uitsluit.

Samen met onze klanten streven we naar maximale beschikbaarheid, risicobeheersing en minimale kosten.


*Egemin Total Reliability Improvement Maintenance Management

U vindt Egemin op de vakbeurs Maintenance (18 & 19 april 2012) in Antwerpen, stand C2012.

Meer informatie:
Life Cycle Services
Egemin Automation
Baarbeek 1 - 2070 Zwijndrecht
Jo.simoens@egemin.be

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Egemin



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event?
Klik hier.