• 11/04/2013

Nieuwe commercieel directeur voor Egemin Process Automation

Bernardo Stokman (39) wordt nieuwe commercieel directeur voor Egemin Process Automation in Nederland.

Trefwoorden: #Bernardo Stokman, #commercieel directeur, #divisies, #Egemin, #Process Automation

Lees verder

personalia

( Foto: Egemin )

ENGINEERINGNET.NL -- Bernardo Stokman zal er het commerciële beleid bepalen en uitvoeren binnen de divisie die automatiseringsprojecten ontwerpt, installeert en onderhoudt. Hij rapporteert aan divisiemanager Arnoud den Hoedt die wereldwijd verantwoordelijk is voor de divisie.

"Ik ken dit bedrijf al meer dan tien jaar en heb de organisatie sterk zien groeien. Ik ben er dan ook trots op om deel uit te maken van deze organisatie, waar ik samen met het twintigkoppige team de divisie Process Automation verder zal uitbouwen en de marktpositie ervan zal versterken”, aldus Bernardo Stokman.

“Dat wil ik enerzijds bereiken door ons klantenbestand uit te breiden in de voedingsmiddelen- en tankterminalindustrie. Anderzijds wil ik nog dichter bij de klantenprojecten staan en meer nadruk leggen op Life Cycle Services. Die dienst binnen onze divisie staat in voor preventief en corrigerend onderhoud op basis van Service Level Agreements.”


(GL)

ACHTERGROND
Bernardo Stokman, die een achtergrond in werktuigbouwkunde heeft, was voorheen bij EuroSort verantwoordelijk voor de internationale verkoop en bedrijfsontwikkeling.