Wim Vervalle wordt managing partner bij Serve 4 Glory

Consultancybedrijf Serve 4 Glory stelt per 1 september Wim Vervalle aan als managing partner binnen het infrastructuur domein, waar hij eindverantwoordelijk wordt voor alle sales en ontwikkelingsactiviteiten van het snelgroeiende bedrijf.

Trefwoorden: #advies, #consultancy, #ICT

Lees verder

HR

( Foto: Serve 4 Glory )

ENGINEERINGNET.BE - Wim Vervalle heeft meer dan 25 jaar detacheringservaring in de IT-sector. Hij startte zijn carrière als IT-consultant en staat nog steeds dicht bij zijn medewerkers.

Hij was de medeoprichter en -eigenaar van het Antwerpse IT-bedrijf Next-ICT dat in 2015 overgenomen werd door de Kortrijkse groep House of Talents. Ze doopten Next-ICT om tot ICT Talents waar Vervalle tot midden 2019 verantwoordelijk bleef voor de dagdagelijkse leiding.

De laatste jaren focuste hij zich op de ontwikkeling van cloud services binnen de Oeco groep.

Vervalle: “Met de juiste innovaties wil ik, samen met het team, Serve 4 Glory nog sterker op de kaart zetten. Daarbij is ‘people first’ voor mij van cruciaal belang; medewerkers krijgen de ruimte en kansen voor persoonlijke groei en innovatie.”

ACHTERGROND
Serve 4 Glory, opgestart in 2020 als dochter van Bonanza group, is gespecialiseerd in service desk activiteiten. Het Antwerpse bedrijf is op een relatief kort periode sterk gegroeid. Het heeft op anderhalf jaar tijd meer dan 30 eigen medewerkers actief binnen diverse sectoren.