• 06/04/2012
  • |     BB

TVH valt in IAPA Awards 2012

TVH in Rome winnaar van Outstanding After Sales IAPA-prijs voor 'vlotte manier van zakendoen'.

Trefwoorden: #award, #iapa, #thermote, #TVH

Lees verder

b2b

( Foto: IAPA )

ENGINEERINGNET.BE - De IAPA-prijzen werden dit jaar in Rome uitgereikt, in aanwezigheid van meer dan 400 professionals uit de sector, van over de ganse wereld inclusief Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Rusland en het Verre Oosten.

IAPAs zijn prijzen die door de uitgever van bouwmagazines Access International en IPAF – de International Powered Access Federation - worden toegekend.

Van de diverse prijzen ontving TVH specifiek de ‘Outstanding After Sales Award’, met als verantwoording van de jury dat de winnaar een eenvoudig bedrijf is om zaken mee te doen: “De logistieke organisatie is verbazingwekkend en tegenwoordig geniet de hoogwerkersector van dezelfde beschikbaarheid aan onderdelen en serviceniveau zoals al jaren het geval was voor de heftrucksector.”

TVH - Thermote & Vanhalst is een leverancier van in heftrucks, onderdelen, accessoires, verhuur, herstellingen en handling equipment.

Alleen al voor hoogwerkers bijvoorbeeld heeft het bedrijf 20.000 items op voorraad, en een database van meer dan 400.000 gekende referenties.

Het bedrijf ontwikkelde bovendien zelf een e-commerce systeem ‘Quick Source’, dat 24u per dag, 7 dagen per week ter beschikking staat van klanten. Ook met deze software viel TVH al in de prijzen.

Naast het hoofdkwartier in België, bezit TVH ook vestigingen in de VS, Canada, Mexico, Brazilië, Zuid-Afrika, Turkije, Singapore & Maleisië, China, Australië & Nieuw-Zeeland.