Navingo Career Event benadrukt belang personeel in energie­transitie

Tijdens het Navingo Career Event in de Home of Energy Transition (RAI) kwamen jonge professionals en studenten tot de conclusie dat klimaatverandering impact heeft op alle generaties en dat je met een baan in de energiesector het verschil kan maken.

Trefwoorden: #career, #Navingo

Lees verder

HR

( Foto: Navingo )

ENGINEERINGNET.BE - Tijdens dit event bezochten studenten, starters en (young) professionals uit binnen- en buitenland bedrijven uit de maritieme, offshore en energiesector.

Omdat mensen onmisbaar zijn om alle plannen van de energietransitie te realiseren, was het Navingo Career Event onderdeel van Offshore Energy Exhibition & Conference 2021 waar Human Capital een prominente rol speelde tijdens het tweedaagse event.

Op de beursvloer met exposanten zoals Jan de Nul, Holland Shipyards, Defensie, Hendrik Veder Group, Blue Amigo, GustoMSC, Heerema, Brunel, Kenz Figee, Seaway 7, Hydrauvision en FMJ en tevens in het inhoudelijk programma in de Live Studio en in de talkshow A Changing Industry Means Changing People.

Vertegenwoordigers van studenten- en ‘young’ verenigingen zoals Young IRO, Energietalenten, Youth for Climate, Solar Boat Team en Young Energy Officer met een achtergrond in elektrotechniek, werktuigbouwkunde, maritieme techniek, toegepaste wis- en natuurkunde en maritieme officier, gaven hun visie in de Live Studio op de huidige trends en ontwikkelingen in Next Generation Perspectives.

Ook werkgevers deelden hier hun visie. Onderwerpen die aan bod kwamen waren: Waar wordt op gelet tijdens het recruitment proces om tot een perfecte match te komen? En wat zijn de must have skills om de energietransitie te realiseren?

Klik hier om de inhoudelijke programma's te herbekijken.