Multimodale Baanbrekers-awards 2021 uitgereikt

Tijdens het live Corona safe-event in Technopolis Mechelen koos logistiek Vlaanderen voor Saint-Gobain Gyproc als multimodale verlader 2021, Eutraco als multimodale dienstverlener 2021 en werd Martine Hiel bekroond tot multimodale ambassadeur 2021.

Trefwoorden: #logistiek, #multimodaal, #VIL

Lees verder

nieuws

( Foto: VIL )

ENGINEERINGNET.BE - Alle bedrijven die met een project, initiatief of realisatie konden aantonen een bijzondere bijdrage te leveren aan de mobiliteit in Vlaanderen, kwamen in aanmerking voor een award.

Een professionele en diverse jury selecteerde de vier genomineerden, die hun project voorstelden in Technopolis Mechelen. De eventdeelnemers beslisten wie de winnaars werden via live voting.

De award voor multimodale verlader werd uitgereikt door Benoît Gilson, gedelegeerd bestuurder van Infrabel, de winnende multimodale dienstverlener werd bekroond door Chris Danckaerts, gedelegeerd bestuurder van De Vlaamse Waterweg.

Baanbrekers wil bedrijven in Vlaanderen inspireren om de multimodale omslag te maken. Vlaams Minister Lydia Peeters: “Versneld inzetten op het verduurzamen van goederentransport is als logistieke topregio essentieel. De toekomst van mobiliteit is meer dan ooit multimodaal, waarbij transport over de weg, het water en het spoor hand in hand gaan.”

Baanbrekers is een initiatief van Multimodaal.Vlaanderen, het multimodale adviespunt van VIL.