o2o - Company Bike Lease wint achtste editie van Deloitte's Technology Fast 50

Het bedrijf kwam als beste uit de bus gekomen in de 2021 Technology Fast 50 van Deloitte. In de afgelopen vier jaar boekte het Gentse o2o een indrukwekkende omzetgroei van maar liefst 9.859%. Bingli werd dit jaar uitgeroepen tot Rising Star.

Trefwoorden: #Deloitte, #Fast 50

Lees verder

Nieuws

( Foto: Deloitte )

ENGINEERINGNET.BE - o2o behaalde niet alleen de eerste plaats in de algemene Fast 50-ranking, maar het kreeg ook de award voor het snelst groeiende bedrijf in de categorie Mobiliteit.

De missie van o2o is om zoveel mogelijk mensen op de fiets te krijgen en ze te laten proeven van het gemak en het plezier dat de tweewieler met zich meebrengt. Dit doen ze door een actieve fietscultuur te stimuleren en HR-teams en werknemers aan te steken met het fietsvirus. Door hun intelligente fietsleasing willen ze alle mogelijke hinderpalen verwijderen om zo de perfecte fiets te kiezen, zodat de gebruiker de voordelen, vrijheid en vreugde van zorgeloos fietsen kan ervaren zonder gedoe of complicaties.

Het bedrijf op de tweede plaats met een groei van 8.154% is het Brusselse proUnity, de winnaar van de 2020 Fast 50. Kadonation uit Gent eindigde op de derde plaats met een groei van 5.629%. Het Gentse Silverfin won de prijs voor 'Meest Duurzame Groei', een award die wordt uitgereikt aan de Fast 50-deelnemer die de afgelopen vier jaar op rij de hoogste plaats op de ranglijst behaalde.

De Technology Fast 50 van Deloitte bekroont ook de snelstgroeiende bedrijven in acht verschillende sectoren:

  • Enterprise Software: proUnity, Brussel - 8.154% groei
  • Digital Commerce: Kadonation, Gent - 5.629% groei
  • Life Sciences & Health Care: nexuzhealth, Hasselt - 3.509% groei
  • Communications & Networking: Accelleran, Antwerpen - 2.965% groei
  • Media & Entertainment: Triangle Factory, Gent - 560% groei
  • Electronic devices, Hardware & Semiconductor: IMAX Pro, Harzé - 241% groei
  • Fintech: iBanFirst, Brussel - 401% groei

De Rising Star 2021 werd geselecteerd uit de tien meest beloftevolle bedrijven die minder dan vier jaar actief zijn. De winnaar werd Bingli, een onderneming die een medische chatbot ontwikkelde die vooraf intelligente medische vragen stelt, zodat artsen beter voorbereid zijn om consultaties efficiënter te laten verlopen.

Oncomfort, een bedrijf dat digitale sedatieoplossingen heeft ontwikkeld, werd uitgeroepen tot Meest Disruptieve Innovator. Deze prijs is een erkenning voor de Rising Star genomineerde die het meest revolutionaire concept of product binnen een specifiek technologiesegment heeft ontwikkeld.

De 2021 Belgian Deloitte Technology Fast 50 wedstrijd werd georganiseerd in samenwerking met Fortino Capital, Euronext, Salesforce en Vlerick Business School. Klik hier voor meer informatie