Joyce Mullen nieuwe wereldwijde voorzitter en CEO van Insight

Insight Enterprises, de wereldwijde integrator van slimme technologie oplossingen voor organisaties van elke omvang, meldt dat Joyce Mullen is benoemd tot voorzitter en Chief Executive Officer (CEO).

Trefwoorden: #CEO, #Insight, #Joyce Mullen

Lees verder

HR

( Foto: Insight )

ENGINEERINGNET.BE - Op 1 januari 2022 zal ze haar nieuwe functie opnemen en volgt Ken Lamneck als voorzitter en Chief Executive Officer op, die sinds 2010 de leiding had.

Mullen was het afgelopen jaar voorzitter van Insight Noord-Amerika. Daarvoor was ze bij Dell Technologies verantwoordelijk voor Global Channel en Embedded & Edge Solutions. Ze heeft 21 jaar lang bij Dell Technologies gewerkt, in verschillende functies op het gebied van verkoop, dienstverlening en IT-oplossingen.

Ze bracht dus uitgebreide knowhow mee naar Insight en is een sterke leider als het aankomt op technologische diensten en oplossingen leveren aan klanten.

Joyce Mullen behaalde een diploma in internationale betrekkingen aan Brown University en heeft een MBA van Harvard University en is ook lid van de raad van bestuur van The Toro Company.