Pilz Academy lanceert nieuwe opleidingen rond AGV en functionele veiligheid

In 2022 breidt Pilz Academy zijn opleidings­portefeuille opnieuw uit. Naast nieuwe cursussen rond AGV en functionele veiligheid biedt Pilz ook het gamma TÜV-gecertifieerde trainingen aan als online training.

Trefwoorden: #AGV, #opleiding, #Pilz, #transport

Lees verder

Productnieuws

( Foto: Pilz )

ENGINEERINGNET.BE - Deze cursussen zijn vanaf 2022 nieuw in het opleidingsaanbod:

Veilig gebruik van automatisch gestuurde transportsystemen
Het gebruik van automatisch geleide transportsystemen (AGV's) wordt steeds belangrijker. Tijdens deze training over het veilig gebruik van AGV krijgt u een gedetailleerd overzicht van de functionaliteit van AGV’s. U leert ook meer over de risico’s die ontstaan wanneer een of meer AGV-systemen in een bestaand systeem worden geïntegreerd.

CEFS – Certified Expert in Functional Safety
De door TÜV NORD gecertificeerde en internationaal erkende kwalificatie als CEFS - Certified Expert in Functional Safety - biedt specialistische kennis over systemen voor de functionele veiligheid van machines. Tijdens de tweedaagse experttraining leert u welke normatieve en technische eisen aan een dergelijk systeem worden gesteld.

Individueel of in team
Wilt u de kennis en vaardigheden van een team, afdeling of organisatie vergroten? Pilz Academy helpt met een cursus die toegespitst is op het takenpakket en de organisatie, of pak met maatwerk specifieke uitdagingen aan. 

Stel wereldwijd kwaliteitsnormen!
Het nationaal cursusaanbod wordt aangevuld met internationaal gecoördineerde trainingen. Hiermee biedt Pilz Academy de mogelijkheid om medewerkers over de hele wereld op hetzelfde kennisniveau te brengen. Ook multinationals kunnen samen met Pilz volledige opleidingsprogramma’s ontwiklelen en implementeren voor bedrijfsbrede kwalificatiestandaarden wereldwijd!

Neem bijscholing voor 2022 in de hand en ontdek het gevarieerde opleidingsaanbod van Pilz Academy!