Kleppen zijn cruciale componenten in vloeistof- en gastechnologie

AZ Benelux Special Valves heeft zich een internationale reputatie uitgebouwd als specialist in afsluiters. Knowhow die zich laat voelen in de ervaring van de medewerkers, de hoge kwaliteit van de producten, maar ook in afspraken en korte levertijden.

Trefwoorden: #AZ Benelux, #kleppen, #valve

Lees verder

Partner Info

( Foto: AZ Benelux )

ENGINEERINGNET.BE - AZ Benelux Special Valves, gevestigd te Lisse is verantwoordelijk voor de verkoop- en serviceactiviteiten in Nederland, België en Luxemburg van AZ afsluiters.

Het hoofdkantoor AZ Armaturen (gevestigd in het Zwarte Woud in Duitsland) bestaat al meer dan zestig jaar en is producent van zelfsmerende plugafsluiters, volledig beklede plugafsluiters, regelafsluiters, monsternamesystemen en speciale afsluiters.

Wanneer er geen dode ruimtes mogen zijn
Onze afsluiters worden onder andere toegepast in installaties voor de chemische-, petrochemische- farmaceutische-, papier- en voedingsmiddelenindustrie. Vaak worden deze ingezet op kritische plaatsen in het productieproces, waarbij het belangrijk is dat er geen ‘dode ruimtes’ in de afsluiters mogen zijn.

Tevreden klanten van AZ zijn onder andere BASF, Evonik, DSM en Nouryon in de chemische industrie, en petro-chemische bedrijven Shell, BP en Exxon/Esso. Bij deze bedrijven worden diverse type van plugafsluiters en sampling systemen van AZ ingezet.

Altijd aan het juiste adres
Of het nu gaat om het meedenken tijdens het engineeringtraject, procesoptimalisatie of het realiseren van een betere oplossing op kritische plekken waar de klant een probleem heeft, bij AZ Benelux bent u aan het juiste adres.

In onze vestiging in Lisse hebben wij een ruime voorraad aan gerede plugafsluiters in zowel DIN als ANSI uitvoering in WCB en RVS. Tevens beschikken wij over een goed ingerichte werkplaats waar wij in een kort tijdsbestek onze afsluiters kunnen reviseren en daardoor een snelle service aan onze klanten kunnen bieden.

www.azbenelux.nl