Genkse Thor Park opent nieuwe opleidingsruimte

Onlangs werd op de T2-campus met het Safety Lab een nieuwe opleidingsruimte in gebruik genomen. Met de opening van het Safety Lab boort deze technologiecampus nu ook een nieuwe markt aan en worden diverse veiligheidsopleidingen aangeboden.

Trefwoorden: #campus, #opleiding, #Thor, #veiligheid

Lees verder

Opleiding

( Foto: T2 Campus )

ENGINEERINGNET.BE - Kernpartner SyntraPXL springt mee op de kar en heeft alvast tientallen nieuwe opleidingen rond veilig werken met interne transportmiddelen in haar aanbod opgenomen.

Sandra Huysmans, directeur PXL NeXT: “Met onze Safety-opleidingen nemen we een belangrijke maatschappelijke rol op. Veel kleine kmo’s hebben immers niet de know-how of ruimte om intern dergelijke opleidingen te organiseren, terwijl veiligheid natuurlijk van cruciaal belang is op elke werkvloer.”

Geert Bormans, Safetymanager bij SyntraPXL business: “In het gespecialiseerde Safety Lab kunnen we de kennisoverdracht tussen werknemers voor bedrijven structureel organiseren. Dat kan zowel via het open aanbod als via bedrijfsopleidingen op maat.”

Campusmanager Stef Vermeulen: “Via het e-mobility trainingcenter, slimme stad TECHville, het high-tech electro lab en vele andere opleidingssruimten beschikken we in T2-campus over een prachtige infrastructuur.”