Michel Becker nieuwe CEO van 2 Punch Powertrain joint ventures

Punch Powertrain PSA e-Transmissions en Punch Powertrain PSA e-transmissions Assembly SAS benoemen Michel Becker tot nieuwe CEO van beide bedrijven met onmiddellijke ingang. Hij treedt ook toe tot de directie van beide entiteiten.

Trefwoorden: #CEO, #Punch Powertrain

Lees verder

HR

( Foto: Punch Powertrain )

ENGINEERINGNET.BE - In zijn nieuwe rol zal de heer Becker beide joint ventures leiden naar een succesvolle lancering van de DT2 transmissie met dubbele koppeling voor de volgende generatie van mild hybride (MHEV) en plug-in hybride (PHEV) voertuigen, en zal hij de verdere expansie ervan op de wereldmarkten voorbereiden.

Becker heeft een ingenieursdiploma en heeft in de afgelopen 27 jaar een sterke staat van dienst opgebouwd binnen de wereldwijde auto-industrie, waar hij leiding heeft gegeven aan operationele excellence en transformatie.

Hij is vervoegt het bedrijf vanuit Toyota Boshoku Europe, waar hij de functie van President voor de Franse Operations bekleedde, gecombineerd met een corporate operations en sustainability rol.

Daarvoor was hij Product Line Director bij Valeo, waar hij leiding gaf aan 3 wereldwijde productlijnen voor transmissies (droge koppeling, natte koppeling en koppelomvormers). Hij gaf leiding aan 3.500 mensen verspreid over verschillende fabrieken en landen heen.

In de afgelopen jaren hebben Punch Powertrain en Stellantis 2 joint ventures opgericht, gewijd aan het leveren van eDCT/DT2 transmissie met dubbele koppeling voor de volgende generatie mild hybrid (MHEV) en plug-in hybrid (PHEV) voertuigen.