ORI moet op zoek naar nieuwe directeur

Christophe Hautier neemt afscheid als directeur van ORI, de nationale organisatie van advies- en ingenieursbureaus. Hautier, die sinds eind 2018 de functie uitoefende, gaat begin juni van dit jaar een nieuwe uitdaging aan.

Trefwoorden: #advies, #Christophe Hautier, #ingenieur, #ORI

Lees verder

ORI

( Foto: ORI )

ENGINEERINGNET.BE - Christophe Hautier heeft er in grote mate mee voor gezorgd dat ORI een modernere organisatie werd, waar communicatie en samenwerken met andere organisaties en bedrijven een belangrijke focus werd.

Ook het op de agenda zetten van belangrijke maatschappelijke thema's, zoals climate change (Vision Paper 2019), circulair bouwen (project 'Circularia'), energietransitie en mobiliteit behoorde tot zijn verwezenlijkingen.

De belangrijke bijdrage van de advies- en ingenieursbureaus aan de digitalisering van de bouwsector werd blijvend in de kijker gezet, en ook het imago van de sector en het beroep stond hoog op de agenda.

Hautier zal nog een laatste keer zijn schouders zetten onder de organisatie van de ORI Conference op 24 mei, waar interessante topics als data, AI en metaverse in de bouwsector op de agenda staan.

De voorzitter van ORI, Jan Parys, zal in afwachting van de nieuwe directeur, de lopende zaken opvolgen.