Nieuwe CEO en COO voor flanders.bio

De Raad van Bestuur van flanders.bio, onafhankelijke clusterorganisatie voor de life sciences industrie in Vlaanderen en België, heeft vandaag de benoeming bevestigd van Wouter Piepers als CEO en Willem Dhooge als COO.

Trefwoorden: #CEO, #flanders.bio, #life sciences

Lees verder

HR

( Foto: flanders.bio )

ENGINEERINGNET.BE - Met de benoeming van Wouter Piepers (foto links) kiest flanders.bio voor een doorgewinterde internationale corporate marketing en investor relations executive met een ruime ervaring in onder andere de gezondheidszorg en life sciences industrie.

De voorbije 25 jaar bekleedde hij verschillende regionale en internationale leidinggevende functies, onder meer bij bedrijven als Oxurion, Ansell Healthcare, Siemens en recentelijk Deme. Hij begon zijn carrière als consultant bij marktleidende bureaus als Interel en Weber Shandwick.

Daarnaast benoemde de Raad van Bestuur ook Willem Dhooge (foto rechts) tot COO. Hij is al lang actief bij flanders.bio en is sinds 2018 co-General Manager. In zijn functie speelde hij een belangrijke rol in de groei van het ledenaantal en het opzetten van publiek-private samenwerkingen, waaronder recent Medvia met een focus op healthtech ontwikkelingen.

In zijn nieuwe rol als COO zal Dhooge de uitvoering van de flanders.bio-strategie blijven ondersteunen en ook de dagelijkse werking ervan overzien.