Mobility academy VDVision overgenomen door TVM Belgium

Transport- en logistieke verzekeraar TVM Belgium heeft VDVision, een opleidingscentrum gespecialiseerd in opleidingen voor de transportsector, overgenomen, om zijn klanten verder ontzorgen en nog meer inzetten op preventie.

Trefwoorden: #opleiding, #transport, #TVM, #veiligheid, #verzekering

Lees verder

Opleiding

( Foto: TVM Belgium )

ENGINEERINGNET.BE - TVM Belgium werkte al jaren samen met VDVision, voor diverse opleidingen, waaronder de succesvolle opleiding Manoeuvreren en dode hoek.

Het is de bedoeling om in de toekomst het aantal opleidingen en workshops verder op te drijven, maar ook in te zetten op e-learning en microlearning. Er wordt eveneens gekeken om de portfolio verder uit te breiden met onder andere audits en specifieke coachingtrajecten voor zowel de klanten als de vrachtwagenchauffeurs zelf.

Om alle gespecialiseerde diensten tot bij de klanten te krijgen, wordt momenteel gewerkt aan een online klantenplatform. Op die manier krijgen klanten in een klik toegang tot de volledige portfolio.

Op de foto: Kurt Vandevelde, bedrijfsleider bij VDVision (links) en Jan van Waterschoot, commercieel directeur bij TVM Belgium (rechts).