Willemen Infra stelt Marc Jonckheere aan als algemeen directeur

Sinds vandaag is Marc Jonckheere de nieuwe algemeen directeur van Willemen Infra. Hij volgt Kurt Kesteloot op, die na een lange loopbaan bij achtereenvolgens Van Wellen, Aswebo en Willemen Infra het bedrijf verlaat.

Trefwoorden: #bouw, #directeur, #Willemen

Lees verder

HR

( Foto: Willemen Groep )

ENGINEERINGNET.BE - Marc Jonckheere is 56 jaar, handelsingenieur van opleiding en beschikt over een decennialange ervaring in het aansturen van bouwgerelateerde bedrijven. De voorbije vier jaar was hij algemeen directeur van Aclagro. Daarvoor vulde hij verschillende andere functies in binnen dezelfde Square Group.

Hij is ook thuis in de wereld van beton-, zand en grindproductie. Sinds 1994 bekleedde hij twintig jaar lang tal van directeursfuncties bij HeidelbergCement Benelux (Inter-Beton en Sagrex). Tot voor kort was hij ook de voorzitter van Fedbeton, de federatie voor stortklaar beton en vandaag is hij trouwens nog steeds bestuurder en lid van het directiecomité van de federatie van algemene bouwaannemers (FABA).

Behalve Willemen Infra (met vestigingen in Drongen, Hasselt, Kapellen en Fleurus) draagt hij ook de verantwoordelijkheid voor het dagelijkse beleid van Kumpen (Hasselt), Mobilmat en Vandamme-Madoe (beide Brugge).