Lokerse elektrotechniekspecialist GIEC behaalt hoogste veiligheidserkenning

GIEC behaalde opnieuw het VCA Petrochemie-certificaat. Deze veiligheidserkenning toont aan dat klanten uit de risicovolle petrochemie en offshore-industrie erop kunnen rekenen dat veiligheid absolute prioriteit krijgt bij elke samenwerking.

Trefwoorden: #certificaat, #elektriciteit, #elektrotechniek, #GIEC, #petrochemie, #VCA

Lees verder

Techniek

( Foto: GIEC )

ENGINEERINGNET.BE - Al sinds de oprichting van het bedrijf vormt een actief en doordacht veiligheidsbeleid de hoeksteen van elk project.

Diverse veiligheidscertificaten bevestigen dat de Lokerse specialist in elektrotechniek en automatisering elke dag opnieuw werkt met de nodige preventiemaatregelen. GIEC slaagde er dan ook in om na een strenge audit zijn VCA Petrochemie-certificaat te verlengen.  

Het bedrijf behaalde het VCA*-certificaat in 2004, zes jaar laten prijkte het VCA**-certificaat aan de muur en in 2019 werd dit vervangen door de hoogst mogelijke veiligheidserkenning: VCA Petrochemie.

Classificatiebureau DNV voerde de hercertificeringsaudit uit aan de hand van een strenge veiligheidschecklist, wat resulteerde in een positief resultaat van de audit. GIEC mag zich opnieuw VCA P-gecertificeerd noemen. Ook klanten uit de petrochemische en offshore-sector zijn zo zeker van een kwalitatieve dienstverlening.

Op de foto: Wim Van den Eynde, preventieadviseur bij GIEC