• 04/05/2012

Hygiënische druktransmitter PMP51 met hogere nauwkeurigheid - persbericht

Endress+Hauser heeft de druktransmitter Cerabar M PMP51 in nauwkeurigheid en lange termijnstabiliteit verder geoptimaliseerd.

Lees verder

Productnieuws

De complete sensor is nu temperatuur gecompenseerd waardoor met kleine procesaansluitingen over een groot temperatuurgebied nauwkeurig gemeten kan worden.

Met deze aanpassingen biedt Endress+Hauser de voedings- en pharma-industrie altijd de beste druktransmitter voor een productieproces waarin de hygiëne- en kwaliteitseisen steeds hoger worden.

De nauwkeurigheid is nu 0,15% (optie 0,075%) met een lange termijnstabiliteit van 0,1% per jaar. Toegelaten procestemperaturen zijn van -40C tot 130C en tijdelijk 150C gedurende 1 uur tijdens sterilisatie.

De PMP51 beschikt over een uitvoering met aparte behuizing. De sensor is dan gescheiden van de transmitter. Dit garandeert de veiligheid bij het gebruik van schuim reinigingsmiddelen of hoge drukreiniging (beschermingsklasse IP69K).

- Constante hoge kwaliteit van het product
- Roestvrijstalen behuizing met blijvende laser gegraveerde informatie
- Veiligheid: 3A, EHEDG, FDA en ASME-BPE gecertificeerd
- Kostenbesparing als gevolg van een betere betrouwbaarheid van de druktransmitter
- Minimale onderhoudskosten dankzij de uitstekende lange termijn nulpunts stabiliteit die de kalibratieonderhoud vermindert

Meer weten: www.be.endress.com/pmp51

Meer informatie:
Endress+Hauser NV
Carlistraat 13
1140 Brussel
Tel: 02/248.06.00
info@be.endress.com - www.be.endress.com

Bezoek hier ook de BLOG van Endress+Hauser

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Endress+Hauser



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event?
Klik hier.