Voordelen van nieuw transparant materiaal en end-to-end full-colour 3D printing

Mimaki Europe, fabrikant van inkjetprint-, snij- en 3D-printtechnologieën, onthult plannen om op Formnext 2022 (15-18 november in Frankfurt) zijn nieuwste oplossingen te demonstreren. Die bieden nieuwe mogelijkheden voor fullcolour 3D-modelmakers.

Trefwoorden: #3D, #Formnext, #Mimaki, #print

Lees verder

Productnieuws

( Foto: Mimaki )

ENGINEERINGNET.BE - Mimaki (hal 12.1, stand F59), pionier op het gebied van 3D printen in uitzonderlijk nauwkeurige, hoogwaardige kleuren, presenteert zijn nieuwste innovatie, de MH-110PCL met doorzichtige inkt.

Het heldere 3D-printmateriaal zorgt voor een verbeterde transparantie en elimineert elke gele tint, waardoor kunstenaars, productontwerpers, architecten en medische professionals nauwkeurige modellen met transparante kenmerken kunnen 3D-printen.

Het heldere MH-110PCL materiaal is bedoeld voor gebruik met Mimaki's vlaggenschip, de 3DUJ-553, een 3D-printer met UV-inkt in full colour. Dankzij MH-110PCL, in combinatie met een van de meer dan 10 miljoen kleuren van de Mimaki 3DUJ-553, kunnen 3D-modelmakers ook doorschijnend gekleurde materialen creëren.

Het zijn deze uitgebreide creatieve mogelijkheden voor ontwerpers en de verhoogde natuurgetrouwe nauwkeurigheid voor de medische en architectonische industrie, waar Mimaki naar streeft bij de ontwikkeling van zijn 3D-oplossingen.

Lees ons persbericht en verkrijg hier je gratis Formnext ticket.