Multimodale Baanbrekers-awards 2022 uitgereikt

Tijdens een interactief event in Technopolis Mechelen bracht logistiek Vlaanderen zijn stem uit voor de genomineerde baanbrekende multimodale projecten. De winnaars van een award zijn Naval Inland Navigation, ECS en Nick Celis.

Trefwoorden: #award, #logistiek, #mutimodaal, #transport, #VIL

Lees verder

Nieuws

( Foto: VIL )

ENGINEERINGNET.BE - Alle bedrijven die met een project, initiatief of realisatie konden aantonen een bijzondere bijdrage te leveren aan de mobiliteit in Vlaanderen, kwamen in aanmerking voor een award.

Een externe jury, samengesteld uit overheid, kennisinstellingen en bedrijven, selecteerde de vier genomineerden, die hun multimodaal project aan het publiek voorstelden. Op basis daarvan besliste het publiek via live voting wie de begeerde trofee mee naar huis mocht nemen.

In de aanloop naar het event werd via online voting de persoonlijke eretitel ‘Multimodale Ambassadeur 2022’ reeds toegewezen. Deze ging naar Nick Celis, zaakvoerder bij Hambos Logistics van de groep André Celis. Verder won Naval Inland Navigation de award in de categorie Baanbreker Binnenvaart en ECS in de categorie Baanbreker Spoor.

Baanbrekers is een initiatief van Multimodaal.Vlaanderen, het multimodale adviespunt van VIL en werd in 2019 gelanceerd om Vlaamse bedrijven, die de multimodale weg kiezen, te lauweren.