Inimco verhuist naar nieuwe vestiging

De nieuwe thuisbasis van technologiebedrijf Inimco in Temse biedt ruimte voor alle 30 medewerkers en voor hun groei. Dit stelt het bedrijf ook in staat ter plekke events voor klanten en prospecten te organiseren.

Trefwoorden: #data, #Inimco, #maakindustrie, #software

Lees verder

Nieuws

( Foto: Inimco )

ENGINEERINGNET.BE - Het nieuwe kantoor van Inimco krijgt een modern, mooi design met zowel industriële elementen als warme toetsen door het gebruik van natuurlijke materialen als hout en vilt.

Door het werken op kantoor aantrekkelijk te maken, wil het bedrijf ook de samenwerking tussen de collega’s stimuleren. Daarom wordt gewerkt met flex desks. Dat er zowel gewone, in de hoogte verstelbare zit-statafels als standing desks zijn, biedt extra comfort en beweegruimte. 

Met diverse vergaderzalen, een seminarruimte en videoconferentie faciliteiten moet de band met klanten versterkt worden door hen opleidingen, infosessies en demo’s aan te bieden binnen de muren van het bedrijf. Op de ruime parking staan vier laadpalen voor elektrische auto’s voor medewerkers en klanten.

Inimco helpt productiebedrijven, machinebouwers en andere industriële klanten inzicht te krijgen in hun machine- en productiviteitsgegevens en de operationele efficiëntie te verbeteren.

Door gebruik te maken van hun industriële IoT-oplossing op basis van Microsoft Azure kunnen ze tevens datagedreven diensten aanbieden en dankzij hun expertise kunnen bedrijven snel vooruitgang boeken zonder zelf een expert te hoeven worden.