Robotica kennis en team management ervaring komt van pas bij Marvu

Welke kennis en ervaringen nemen studenten van Team Rembrandts mee naar het bedrijfsleven? We bezochten Gijs de Veer bij Marvu Foodprocessing Equipment om meer te horen over zijn ervaringen.

Trefwoorden: #Apex Dynamics, #team rembrandts

Lees verder

Productnieuws

( Foto: screen YouTube - Apex Dynamics )

ENGINEERINGNET.BE - Thom van Oss, directeur van Apex Dynamics Benelux, zoekt in een serie films een aantal van de oud studenten op in hun nieuwe werkomgevingen. Het resulteert in een serie van mooie gesprekken met dit keer in de spotlight: Gijs de Veer, process engineer bij Marvu Food Processing Equipment

Marvu: Transportbandsystemen voor de voedselverwerkende industrie
De Veer werkt nu anderhalf jaar bij Marvu in Sint-Oedenrode als process engineer. In deze rol probeert Gijs de bedrijfsprocessen van aanvraag van de klant tot aan de oplevering van dergelijke machines te optimaliseren.

Marvu is gespecialiseerd in interne transportsystemen in de voedselverwerkende industrie. Zij leveren transportsystemen aan bedrijven gespecialiseerd in onder andere vleesverwerking, brood & banket, AGF en visverwerking.

Naast transportsystemen levert en produceert het ook speciaal machines die kunnen worden samengesteld op basis van uw specifieke situatie. Deze machines worden gecombineerd met een transportband. Hierdoor krijgt u een geïntegreerd systeem.

Hij zorgt dus voor een soepel proces, ook combineert hij de transportbandsystemen en speciaal machines tot een totaalpakket en levert dit aan de klant.


Doorstroom van team Rembrandts naar het bedrijfsleven
Welke kennis en ervaring van team Rembrandts neem je mee naar het bedrijfsleven?
Gijs de Veer: “Bij team Rembrandts heb ik heel erg geleerd om je werk echt met passie te doen en om je volledig in te willen zetten voor een club. Die mentaliteit en om de beste te zijn in wat je doet heb ik heel erg meegenomen in mijn werk. Daarnaast kom je heel dicht in aanraking met alle vormen van techniek en bedrijfskunde waardoor je meer inzicht krijgt in bepaalde werkzaamheden. Bovenal neem je een brede schaal aan kennis mee het bedrijfsleven in.”

Sponsor Team Rembrandts
Apex Dynamics sponsort al een aantal jaar verschillende studententeams zoals Team Rembrandts en University Racing Eindhoven. De studenten van Team Rembrandts uit de regio doen al sinds 2011 mee met internationale robot competities. Daarbij doen zij veel kennis op over robotica en leren zij skills zoals samenwerken en team management. Veel van deze studenten komen na hun opleiding dan ook terecht bij mooie bedrijven.