Supply Vision overgenomen door Descartes

Descartes Systems Group, marktleider in het samenbrengen van logistiek-intensieve handelsbedrijven, meldt dat het Supply Vision, aanbieder van oplossingen voor shipping management voor Noord-Amerikaanse logistieke dienstverleners, heeft overgenomen.

Trefwoorden: #Descartes, #logistiek, #supply

Lees verder

Nieuws

( Foto: Supply Vision )

ENGINEERINGNET.BE - Supply Vision helpt logistieke dienstverleners al jarenlang bij het digitaliseren van hun activiteiten en het beheer van de levenscyclus van verzendingen.

Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in de VS en levert modulaire applicaties die logistieke dienstverleners helpen bij de coördinatie van verzendingen, van offerte, routing en boeking tot de uiteindelijke levering.

Hun platform kan ook worden geïntegreerd met realtime zichtbaarheidsoplossingen, zoals Descartes MacroPoint, om logistieke dienstverleners en hun eindklanten betere informatie te bieden over de status en locatie van verzendingen.  

Descartes kocht Supply Vision voor een bedrag van ongeveer 12 miljoen dollar, plus een potentiële prestatiegerelateerde vergoeding van maximaal 3 miljoen dollar.