Recordomzet van 100 miljoen euro voor Devoteam België

Devoteam, een IT-dienstverleningsgroep met ruim 10.000 medewerkers in meer dan twintig landen, heeft vorig jaar de kaap van 1 miljard euro omzet gerond, waarvan 100 miljoen euro door de Belgische afdelingen.

Trefwoorden: #aanwerving, #Devoteam, #omzet

Lees verder

Nieuws

( Foto: Devoteam (country manager Benny Moonen) )

ENGINEERINGNET.BE - Door hun groei wil het bedrijf op internationaal vlak in 2023 een 1.500-tal mensen aanwerven. In België werken momenteel een 500-tal mensen en staan 150 aanwervingen op de planning.

Devoteam verhuist halfweg dit jaar naar het in opbouw zijnde kantorencomplex The Wings in Diegem, waardoor de twee Belgische entiteiten gecentraliseerd worden (Devoteam G Cloud was gevestigd in Sint-Lambrechts-Woluwe en Devoteam NV in Zaventem).

Het nieuwe gebouw wordt een duurzaam complex waar geen fossiele brandstof verbruikt wordt. Het nieuwe kantoor wordt optimaal ingericht voor het hybride werken. Medewerkers zullen er in een omgeving met veel zonlicht, een goede luchtkwaliteit en groen kunnen samenwerken, gezond eten en bewegen.

Devoteam focust zijn dienstverlening op onder meer cloud, cyberbeveiliging, datagedreven inzichten en hyperautomatisering. De onderneming werkt voornamelijk voor bedrijven in de telecom-, financiële, publieke, nuts-, productie-, retail-, hr-diensten-, gezondheids- en farmaceutische sectoren. Hun vijf strategische partners zijn Amazon Web Services, Google Cloud, Microsoft, Salesforce en ServiceNow.