TheValueChain partnert met Metamaze voor intelligente documentverwerking

Om zijn klanten een krachtige tool te bieden om al hun bedrijfsdocumenten te verwerken, werkt TheValueChain sinds kort samen met Metamaze, een SaaS-platform voor intelligente documentverwerking via artificiële intelligentie.

Trefwoorden: #AI, #artificiële intelligentie, #automatisering, #document

Lees verder

Nieuws

( Foto: TheValueChain )

ENGINEERINGNET.BE - Automatisering is de sleutel voor bedrijven die concurrentieel willen blijven in een snel veranderende wereld.

Alles wat geautomatiseerd kan worden, moet geautomatiseerd worden. De voordelen zijn duidelijk: snellere processen zonder het risico op menselijke fouten.

Het hyperautomatiseringsaanbod van TheValueChain richt zich op low-code- of no-code-technologie door middel van het SAP Business Technology Platform.

Daardoor kunnen bedrijven vrijwel meteen beginnen met automatiseren. Dat doen ze bijvoorbeeld met RPA-bots, workflow engines, tools voor app-ontwikkeling, process mining en kunstmatige intelligentie.

AI-systemen zijn inderdaad krachtige automatiseringspartners. Ze bieden bijvoorbeeld mogelijkheden om de vele documenten en e-mails die kantoormedewerkers nu dagelijks doorploegen, automatisch te verwerken.

Dit wordt ‘intelligente documentverwerking’ of ‘intelligent document processing’ (IDP) genoemd.

TheValueChain ging op zoek naar IDP-partners in de markt en vond uiteindelijk het SaaS-platform Metamaze, dat de classificatie en gegevensextractie uit elk document of e-mail in een bedrijf automatiseert.

De onderliggende AI-algoritmen kunnen worden getraind om zelf informatie uit documenten te halen en die te classificeren.

Samen zijn ze verschillende projecten gestart, waaronder de bouw van modellen voor inkooporderbevestigingen en facturen.