9 genomineerden strijden voor Flanders International Business Awards

Met de Flanders International Business Awards zal Flanders Investment & Trade (FIT) voor het eerst een Vlaamse exporteur, een buitenlandse investeerder in Vlaanderen en een start-up bekronen.

Trefwoorden: #award, #export, #FIT, #Vlaanderen

Lees verder

Nieuws

( Foto: FIT )

ENGINEERINGNET.BE - De eerste horde van de wedstrijd is genomen: de vakjury kortte de lijst van 100 kanshebbers in tot 3 keer 3 genomineerden.

  1. In de categorie ‘Exporter of the Year’ strijden Dewulf (Roeselare), Globachem (Sint-Truiden) en IndigoCare (Tessenderlo) tegen elkaar.
  2. Bij de ’Foreign Investor of the Year’-categorie gaat het tussen investeringsprojecten van het Duitse Aurubis (Olen en Beerse) en Amerikaanse spelers Pfizer (Puurs) en Plug (Antwerpen).
  3. Loop Earplugs (Berchem), Sensolus (Gent) en TechWolf (Gent) nemen het tegen elkaar op in de categorie ‘Startup of the Year’.

Begin september volgt de tweede en finale ronde voor de eindjury, voorgezeten door Yin Oei, CEO van Living Tomorrow en Sonja Willems, voorzitter van de raad van bestuur FIT.

Op 20 september volgt dan de ontknoping in de iconische Skyhall van Brussels Airport. Tijdens de prijsuitreiking zullen Vlaams minister-president Jan Jambon en Joy Donné, CEO van FIT, de Exporter of the Year, Foreign Investor of the Year en Startup of the Year bekendmaken.

Klik hier voor meer informatie.