Closing the Circle - afspraak rond Production Logistics, trends en oplossingen

SICK organiseert op 11 oktober in Waregem Expo het event 'Closing the Circle' samen met partners ABB, Easy Systems, Stäubli en Universal Robots rond het thema ‘Modular production with smart logistics’.

Trefwoorden: #logistiek, #proces, #productie, #SICK, #smart

Lees verder

Productnieuws

( Foto: SICK )

ENGINEERINGNET.BE - Productie en intralogistiek in harmonie. Ooit werden deze gebieden beschouwd als twee verschillende disciplines, maar nu groeien ze steeds dichter naar elkaar toe dankzij de vooruitgang in automatisering en digitalisering.

Het doel is hier om de materiaalstroom volledig transparant te maken, van de materialen die geleverd worden tot de levering van het eindproduct. De voorwaarde voor slimme, genetwerkte productie is eindelijk altijd te kunnen weten waar alles is.

SICK is zo’n partij die hiervoor een brede waaier biedt aan sensoroplossingen: van individuele producten over software tot diensten die net zo individueel en gevarieerd zijn als de vereisten van onze klanten. Elk productieproces is anders. Daarom is het zo belangrijk om het grote geheel te zien.

SICK, met zijn 360°-benadering, staat daarom voor optimalisatie van de hele waardeketen, die zelfs de kleinste hoekjes van de productie in het oog houdt om de gaten te dichten - of het nu gaat om identificatie, lokalisatie, opslag of beheer van de toeleveringsketen.

Met de ondersteuning van een aantal gekozen partners (ABB, Easy Systems, Stäubli en Universal Robots) hebben we daarom dit event op poten gezet en willen we onze klanten/prospects enerzijds enkele markttendenzen meegeven en anderzijds een overview bieden van concrete situaties en oplossingen die we vandaag op de werkvloer zien.

En dit alles gebundeld in 1 namiddag op woensdag 11 oktober (vanaf 12u) in Waregem Expo. Klik hier voor meer info.