Bart D’Olieslager aangeduid als nieuwe CEO van Eltrona

Telenet en Eltrona Interdiffusion (Eltrona) melden dat Bart D’Olieslager de nieuwe CEO van Eltrona in het Groothertogdom Luxemburg is. Tot nog toe leidde Karl Abelshausen het bedrijf als CEO ad interim.

Trefwoorden: #CEO, #connectiviteit, #telecom, #Telenet

Lees verder

HR

( Foto: Telenet / Eltrona )

ENGINEERINGNET.BE - D’Olieslager is een doorgewinterde telecomprofessional met meer dan 20 jaar ervaring in de telecomsector.

Hij bekleedde directiefuncties in het marketingdomein bij de Belgische telecomoperators VOO en Orange Belgium, waar hij heeft bijgedragen aan het succes van een groot aantal lanceringen en aan de strategische positionering van de twee merken.

In de afgelopen drie jaar maakte hij als CMO (Chief Marketing Officer) deel uit van het directieteam van VOO. Daarnaast heeft hij ook meegewerkt aan de eerste commerciële integraties van VOO na de afronding van de verkoop van de operator aan Orange Belgium.

Hij heeft een master Productontwikkeling van de Universiteit Antwerpen en een master Marketing en Communicatie van VLEKHO Business School.

Bart D’Olieslager: ”Eltrona (nvdr. in 2022 overgenomen door Telenet) is een ‘ruwe diamant’ met uitstekende connectiviteits- en televisiediensten die zorgvuldig door een gemotiveerd lokaal team worden beheerd. We hebben nu een prachtige kans om een Luxemburgse referentie voor connectiviteit te worden en een sterke commerciële groei neer te zetten.”