WindPro is een draadloos wind bewakingssysteem voor kranen, hoogwerkers, ...

Het is een industriële draadloze anemometer tot 1.000m zendbereik en het systeem meet nauwkeurig de windsnelheid, windrichting, gevoelstemperatuur, temperatuur en luchtdruk. Er kunnen 2 verschillende sensoren tegelijkertijd op worden aangesloten.

Trefwoorden: #bewaking, #CaTeC, #draadloos, #meter, #sensor

Lees verder

Productnieuws

( Foto: CaTeC )

ENGINEERINGNET.BE - Met zijn robuuste ontwerp en betrouwbare prestaties is WindPro gebouwd om in zware omstandigheden te functioneren.

Bovendien heeft het vier configureerbare alarmen en meerdere industriële uitgangen, zoals 4-20mA, RS232 en Bluetooth.

De WindPro is uitgerust met een ingebouwde visueel- en audio-alarm, dat kan worden geactiveerd door maximaal 4 verschillende windniveaus.

Met een audioalarmniveau tot 80 db zal de WindPro zeker uw aandacht trekken wanneer windsnelheden een bepaalde drempel overschrijden. 

Naast de ingebouwde alarmfunctie kan de WindPro ook verbinding maken met externe apparaten zoals sirenes en 3-kleuren LED-waarschuwingslichten via contactrelais, waardoor het een uitgebreid windmonitoringsysteem is dat u in realtime kan waarschuwen voor veranderende omstandigheden.

  • WindPro maakt gebruik van sub-1 GHz industriële draadloze technologie voor communicatie over lange afstand tot 1000m.
  • Uitgerust met een high-gain antenne voor uitgebreide draadloze dekking en betrouwbare signaaloverdracht.
  • Ondersteunt real-time gegevens van 2 verschillende sensoren, waardoor downtime wordt voorkomen en de werkefficiëntie wordt verhoogd.
  • Met een hoge helderheid en kleurendisplay dat ervoor zorgt dat alle gegevens gemakkelijk zichtbaar zijn, zelfs bij blootstelling aan de zon buitenshuis. 
  • Met het 4,3" grote touchscreen kunnen gebruikers eenvoudig de informatie controleren en snel schakelen tussen pagina's.
  • Daarnaast beschikt het display over een datalogger voor het opslaan van data gedurende een periode van 3 maanden.

Meer informatie:  
CaTeC b.v.  
Turfschipper 114 - NL-2292 JB Wateringen  
info@catec.nl - www.catec.be