Leviat, Tubobel en Trime North winnen Techni-Mat Awards

Tijdens Techni-Mat werden voor de derde keer de Techni-Mat Awards uitgereikt. In de categorieën Technical en Sustainability gingen respectievelijk Leviat en Tubobel met de trofee aan de haal. De Audience Award ging naar Trime North.

Trefwoorden: #award, #sustainability, #Techni-Mat, #technical

Lees verder

Nieuws

( Foto: The Fair Experts )

ENGINEERINGNET.BE - In de categorie Technical kon Leviat de jury overtuigen met zijn innovatieve droge prefabverbinding, een veelzijdige oplossing voor een snelle en eenvoudige droge, direct belastbare verbinding tussen prefab betonelementen.

Freesspecialist Top Off eindigde op de tweede plaats met Thriller, een ‘baanbrekende’ machine ontworpen om gewapend en ongewapend beton resonant te breken.

En 3Dsoil vervolledigde het podium met hun techniek om via diverse bodemscantechnieken op een niet-invasieve manier verschillende ondergrondse infrastructuren in kaart te brengen.

De Sustainability Award ging naar Tubobel en zijn cementloze buizen op basis van geopolymeer, een afvalproduct van de staalindustrie, in combinatie met twee activatoren.

De tweede plaats was voor Deschacht, dat met een verloren bekisting uit gerecycleerde PP en ook de Solar Hybrid Generator van Trime North mocht als derde mee op het podium. Deze laatste won wel de Audience Award.