• 20/06/2012

BIS Industrial Services wint prestigieuze award

Agoria heeft de award voor ‘meest innoverende contractor project 2012’ toegekend aan BIS Industrial Services België.

Trefwoorden: #Agoria, #BIS Industrial Services, #meest innoverende contractor project

Lees verder

b2b

( Foto: BIS Industrial Services )

ENGINEERINGNET.BE -- BIS won de award met haar BIS Professional WorkForce (BIS PWF) programma. Het was de eerste keer dat Agoria deze award toekende.

Om in aanmerking te kunnen komen voor de award, moest een project onder andere een bijdrage leveren aan het verbeteren van de veiligheid en het welzijn op de werkvloer en bijdragen aan een betere samenwerking met de opdrachtgever.

Bovendien moest het gaan om een geïmplementeerd systeem. Eisen waaraan BIS PWF in alle opzichten voldoet. BIS toetst en certificeert hiermee vakbekwaamheid, houding en gedrag van de isoleerder of steigerbouwer, die in dienst is bij BIS Industrial Services of bij subcontractors.

Een onafhankelijke jury van preventieadviseurs van opdrachtgevers en experts van de overheid hebben alle inzendingen beoordeeld, op onder meer het innoverend karakter, duurzaamheid, en communicatie met de opdrachtgever en derden.

Voor een uitgebreide vertegenwoordiging van bedrijven uit de technologiebranche werd BIS Industrial Services tot winnaar uitgeroepen. Christof Bossuyt, commercieel directeur in België, nam de award in ontvangst.

‘Agoria geniet in België veel aanzien, en het winnen van deze award geeft dan ook een uitstekende referentie. Het betekent voor ons een belangrijke stap voorwaarts in onze activiteiten op de Belgische markt’, aldus Christof Bossuyt.

De jury prees vooral het innoverend proces van BIS PWF, waarin vakbekwaamheid centraal staat. Het feit dat BIS PWF sterk wordt gedragen vanuit de directie kon eveneens op de waardering van de jury rekenen.

De verkiezing is een initiatief van de sector Contracting en Maintenance van Agoria. Het gaat om bedrijven die actief zijn op het gebied van isolatie, montage, technisch onderhoud en projectbeheer van installaties voor gebouwen, infrastructuur en industrie.

Met de award spreekt de technologiefederatie haar expliciete waardering uit voor bedrijven die veiligheid en welzijn van hun eigen medewerkers en die van aannemers en onderaannemers hoog in het vaandel hebben staan.


(GL)

Op de foto staan links Christof Bossuyt (commercieel directeur BIS Industrial Services België) en rechts Jean-Pierre Partoens (Voorzitter werkgroep “veiligheid op werven Agoria Contracting and Maintenance).