• 04/07/2012

Agoria en Engineeringnet starten redactionele samenwerking rond innovatie

Engineeringnet en Agoria Online van technologiefederatie Agoria bundelen krachten om nieuws over innovatie in de technologische industrie op grote schaal te verspreiden.

Trefwoorden: #agoria, #engineeringnet, #mainpress, #samenwerking, #technologie

Lees verder

Nieuws

ENGINEERINGNET.BE -- “Als onafhankelijk nieuwsplatform bereiken we op jaarbasis méér dan 150.000 individuele lezers in de technologische industrie”, aldus Bert Belmans, CEO van de Belgische uitgeverij Mainpress. "Door de samenwerking met Agoria Online kunnen we onze lezers nog meer en sneller nieuws rond innovatie bezorgen."

Agoria Online, bestemd voor de leden van Agoria, zal dan weer een selectie nieuwsberichten van Engineeringnet aan zijn 11.000 abonnees ter beschikking stellen.

“Dat grote bereik plaatst ons in een unieke positie om onderzoek & ontwikkeling te bevorderen. De juiste informatie over wat innoverende organisaties in binnen- en buitenland ondernemen, hoe ze innoveren en welke opportuniteiten zich aanbieden, kan een groot verschil maken.”

Volgens het akkoord stelt Engineeringnet zijn print+web+mobile platform ter beschikking van Agoria om kennisinformatie op grote schaal te verspreiden.

Zo zal in elk nummer van Engineeringnet Magazine print een vaste Agoria/Sirris-column verschijnen, en zal Engineeringnet Web & Mobile uitgebreid rapporteren over projecten, initiatieven en realisaties van Agoria en zijn leden. Van zijn kant publiceert Agoria bepaalde nieuwsberichten van Engineeringnet op zijn ledenwebsite.

Member Benefits
Bedrijven die lid zijn van Agoria genieten bovendien een aantal voordelen:
- Korting van 10% op alle bestellingen voor online promotie op Engineeringnet.be
- Korting van 25% op alle print abonnementen (Engineeringnet Magazine, Maintenance Magazine, Pumps & Process Magazine).

Bij bestelling volstaat de vermelding ‘lid Agoria’ om van deze voordelen te genieten (niet combineerbaar met andere kortingen).

Contact
Engineeringnet / Mainpress nv
Tel: + 32 3 326 36 16
Fax: + 32 3 326 56 36
Advertenties - Herwig Van Limbergen
E-mail: herwig.vanlimbergen@mainpress.com
Redactie - Bert Belmans
Email: bert.belmans@mainpress.com

Interessante links
België : www.engineeringnet.be
Nederland : www.engineeringnet.nl
Internationaal: www.engineeringnet.eu
Abonnementen print: www.mainpress.com
Agoria: www.agoria.be

Over Engineeringnet
Engineeringnet, het nieuwsplatform van Belgisch uitgever Mainpress nv, verspreidt nieuws en vacatures via print, web, mobile, RSS, Twitter, LinkedIn, Facebook, iGoogle, Google Nieuws (als erkend news provider), en e-mail (nieuwsbrief Engineering Netkrant). Engineeringnet profileert zich als marktleider, dank zij een gecombineerd lezerspubliek ‘print & online’ van meer dan 150.000 engineers, professionele IT’ers en wetenschappers.


Over Agoria
Agoria is de grootste industriële sectorfederatie van ons land. De technologiefederatie vertegenwoordigt 1600 bedrijven en 280.000 werknemers.