• 10/07/2012

Endress+Hauser vernieuwt kalibratie-installaties - bedrijfsblog

Endress+Hauser heeft zijn kalibratie-installaties voor debiet en druk volledig vernieuwd. Dat maakt het mogelijk om debiet- en drukkalibraties snel en met hoge nauwkeurigheid uit te voeren.

Trefwoorden: #debiet, #druk, #drukkalibratie, #endress, #hauser, #instrument, #kalibratie

Lees verder

Productnieuws

Tijdens de kalibratie wordt voortaan niet alleen de meetnauwkeurigheid van uw instrument bepaald, maar Endress+Hauser zorgt bijkomend voor functiecontrole, bijstelling en waar nodig revisie en reparatie. U krijgt uw instrument in perfecte staat terug !

De flexibiliteit van de kalibratie-installaties is zeer groot waardoor probleemloos instrumenten van verschillende merken met uiteenlopende procesaansluitingen kunnen gekalibreerd worden.

De kwaliteit van uw eindproducten is een voorwaarde om competitief in de markt te staan. Deze kwaliteit wordt mede bepaald door de nauwkeurigheid van de toegepaste meetinstrumenten. Daarom is het belangrijk om de nauwkeurigheid van de kritische metingen periodiek te bepalen door middel van kalibratie.

Debiet is een belangrijke parameter in uw proces. Endress+Hauser is als instrumentatie specialist uw partner voor alle debietskalibraties op onze kalibratie-installatie maar ook bij u ter plaatse.

De belangrijkste voordelen:
• Kalibraties herleidbaar naar nationale of internationale standaarden
• Hoge nauwkeurigheid voor een aantrekkelijke prijs
• Standaard kalibratietermijnen van enkele dagen tot één week
• Express kalibraties op één dag mogelijk !
• Controle, bijstellen, reviseren en repareren van uw instrumenten tijdens de kalibratie
• Kalibratierapporten worden tevens online beschikbaar gesteld *

*Voor gebruikers van het W@M Portal (Web-enabled Asset Management), online tool dat toegang geeft tot alle relevante gegevens die nodig zijn voor het beheer van uw installed base.

Aanvragen voor kalibraties kunnen worden gedaan via www.be.endress.com/nl/kalibratie

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met:
David Pulinckx, Service Consultant
Endress+Hauser nv
Carlistraat 13
1140 Brussel
Tel: 02/248.06.00
info@be.endress.com
www.be.endress.com

Bezoek hier ook de BLOG van Endress+Hauser

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Endress+Hauser



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event?
Klik hier.