• 11/07/2012

Nieuwe serie Compact DP Flowmeters! - persbericht

Door het koppelen van beproefde verschildruk technieken met de nieuwste verschildruk sensoren, biedt ABB een optimaal afgestemde flowmeter aan.

Lees verder

Productnieuws

Deze meter kan gebruikt worden voor het meten van vloeistof, gas of stoom met een volumetrische- of een massa debiet uitgang (druk- en temperatuur gecorrigeerd). De Compact DP flowmeter wordt volledig gemonteerd en op druk getest geleverd, met beschikbaarheid van een calibratie certificaat.

Door deze introductie is het voor bedrijven niet meer nodig om voor alle verschillende componenten zoals dP element, manifold, verschildruktransmitters, temperatuursensoren, tubing en dergelijke bij verschillende leveranciers in te kopen. Bedrijven besparen hierdoor enorm veel geld uit, vanaf selectie tot en met inbedrijfname van de meting.

Voordelen van de Compact DP Flowmeters zijn:

Eenvoud en tijdbesparing bij de selectie, documentatie en bestelling
- Hoge prestaties doordat alle componenten optimaal op elkaar zijn afgestemd
- Tijdbesparing bij Installatie en inbedrijfname
- Hoge betrouwbaarheid
- Alle gangbare uitgangen zijn leverbaar zoals 4/20 mA + HART (evt. SIL2 en SIL3), PROFIBUS PA, FOUNDATION Fieldbus, MODBUS RS 485 en Wireless HART

Leverbare Flowmeters zijn:

OriMaster
De originele compact orifice meter met verwisselbare orifice voor diameters tussen DN25 en DN300.

WedgeMaster
De dP flowmeter voor zeer lage Reynolds getallen en korte rechte lengtes voor- en na de meter vanaf DN25 tot DN150.

PitoMaster
De Pitottube voor een minimal drukverlies en korte rechte lengtes voor- en na de meter in leidingen met grote diameters vanaf DN 100 tot DN600.

IOMaster
Een nieuwe lijn orifice meters voor lage doorstroomsnelheden met een hoge nauwkeurigheid vanaf DN15 tot DN40.

ABB is marktleider op het gebied van energie- en automatiseringtechnologiëen, waardoor nutsbedrijven en industriële klanten hun prestaties kunnen verbeteren met gelijktijdige vermindering van de belasting voor het milieu. De ABB-Groep is werkzaam in meer dan 100 landen en stelt ongeveer 117.000 mensen te werk.

Informatie: ABB b.v.
Joost Claasens
Tel: 0615092587
Fax:076-5086290
joost.claasens@nl.abb.com
www.abb.nl

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
ABB



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event?
Klik hier.