• 09/08/2012
  • |     BB

Vakbeurs Eurofinish samen met Subcontracting in 2013

Belgische vereniging voor oppervlaktetechnieken kent organisatie van vakbeurs Eurofinish 2013 toe aan inrichter easyFairs: Subcontracting 2012 schuift jaartje op.

Trefwoorden: #easyfairs, #eurofinish, #subcontracting, #vom

Lees verder

vakbeurzen

( Foto: easyFairs )

ENGINEERINGNET.BE -- Voor de 10de editie van de vakbeurs Eurofinish zal VOM, de Belgische vereniging voor oppervlaktetechnieken die eigenaar is van de vakbeurs, samenwerken met vakbeursorganisator easyFairs. Tot was dit in handen van easyFairs's zusterbedrijf Artexis.

easyFairs voegt meteen een van zijn eigen platformen toe aan Eurofinish: Metal & Plastic Subcontracting, dat voortaan gewoon 'Subcontracting' zal heten.

Die beurs deed het in 2011 goed in het zog van de grote beurs Welding Week en stond oorspronkelijk op 10 en 11 oktober 2012 in Antwerpen gepland. De nieuwe datum is nu 23 en 24 oktober 2013, niet in Antwerpen, maar in Flanders expo.

easyFairs heeft overigens uitstekende ervaringen met het parallel inrichten van vakbeurzen. Zo viel de combinatie van Pumps & Valves en Maintenance 2012 in goede aarde. Deze strategie wordt nu dus duidelijk doorgetrokken: in 2013 zullen bijvoorbeeld ook Maintenance en Secura zij aan zij doorgaan.

Een kort profiel, voor wie plannen heeft als bezoeker of als exposant: Eurofinish exposeert over al wat met decoratieve, technische, slijtvaste en corrosiewerende deklagen op allerlei materialen zoals kunststof, metaal, rvs, MDF, hout, aluminium, glas en keramiek te maken heeft.

Subcontracting groepeert toeleveranciers van halffabrikaten en componenten uit kunststoffen, rubber en metalen. Ook industrieel design, prototype manufacturing en 3D-printing van kunststoffen en metalen onderdelen behoren tot het expositieprogramma.

"In 2015", zo geeft Dieter Wilssens van easyFairs nog mee "zal Subcontracting opnieuw in co-locatie georganiseerd worden met Welding Week in Antwerp expo. Op die manier pendelt de beurs strategisch tussen twee grote beurslocaties: Antwerp en Gent".


ACHTERGROND
Subcontacting & Eurofinish, 23 en 24 oktober 2013, Flanders expo.