Succesvolle 10de editie Welding week & Subcontracting

Maar liefst 4721 professionele bezoekers en 904 studenten bezochten deze 3-daagse editie. Een stijging met ruim 6% van het aantal professionele bezoekers.

Trefwoorden: #B2Match, #BIL, #CLUSTA, #easyFairs, #lassen, #NIL, #Subcontracting, #vakbeurs, #VCL, #Welding Week

Lees verder

Nieuws

( Foto: easyFairs )

ENGINEERINGNET.BE - Er werd ook een stijging van maar liefst 26% van het aantal unieke bedrijven genoteerd dat beide events bezocht heeft.

Deze groeicijfers vertaalden zich in een grote tevredenheid onder de 150 exposanten.

Enkele cijfers:

  • 64% van de professionele bezoekers kwam slechts uit België,
  • 24% van de bezoekers uit Nederland
  • 13% kwam vanuit Franstalig België naar Antwerpen.
  • 27 verschillende nationaliteiten onder onze bezoekers

Via 6 masterclasses in samenwerking met het BIL, NIL, VCL & CLUSTA kregen deelnemers de meest recente inzichten over hun vakgebied.

Verder hebben exposanten en bezoekers intensief kunnen netwerken op het B2Match event, georganiseerd door het Entreprise Europe Network.

In het kader van de beurs Subcontracting kregen een 30-tal high level bezoekers de kans om het productiebedrijf Eriks te bezoeken en daar de mogelijkheden van snelle prototyping technologieën ontdekken

Eén van de experience zones op de beursvloer was de Wall of Flame : een grote metalen wall waarop elke bezoeker of exposant zijn naam of een boodschap kon lassen.

In samenwerking met de Pipetech Academy werd elke persoon professioneel begeleid en diende iedereen uiteraard de nodige PBM’s te dragen.