• 02/08/2012

Dekra, DNV KEMA en Energy Club plaatsen e-laadpalen op Arnhems Buiten

Het aantal e-laadpalen voor werknemers en bezoekers van Arnhems Buiten wordt volgende maand fors uitgebreid.

Trefwoorden: #Arnhems Buiten, #Dekra, #DNV Kema, #elektrische auto, #Energy Club, #laadpaal

Lees verder

Nieuws

( Foto: Dekra )

ENGINEERINGNET.NL -- De nieuwe laadpunten worden de komende weken bij Dekra, DNV KEMA en de Energy Club geplaatst. Het plaatsen van de e-laadpalen is een logische stap voor het Energy Business Park.

Niet alleen medewerkers, maar ook een toenemend aantal klanten en andere externe relaties die het park bezoeken, rijden in hybride en vol-elektrische auto's.

En dat aantal zal de komende jaren alleen maar toenemen. Met het aanbieden van laadfaciliteiten voor elektrisch vervoer leveren de partijen een bijdrage aan het reduceren van de CO2-uitstoot. Ook laadpunten voor elektrische fietsen zijn op het park al aanwezig.

Arnhems Buiten stimuleert gebruikers en bezoekers in het gebruik van de modernste technologieën op het gebied van energie, milieu en technologie. Om de groei van elektrisch vervoer in Nederland te stimuleren is het noodzakelijk dat het aantal oplaadpunten verder uitgebreid wordt.

Met het plaatsen van de e-laadpalen willen de bedrijven op Arnhems Buiten het belang van elektrisch vervoer onderstrepen. Afhankelijk van het gebruik zal het aantal e-laadpalen de komende jaren verder uitgebreid worden.


(GL)