• 10/09/2012

Regis Consult: 'technische specialisatie maakt het verschil'

Regis Consult bestaat 5 jaar. "We maken het verschil door als HR-partner bedrijven te begeleiden die op zoek zijn naar ingenieurs en technisch hoogopgeleiden", zegt oprichter Koen De Clerck.

Lees verder

Productnieuws

Regis Consult zweert bij een no-nonsense aanpak en een open communicatie. De voornaamste concurrentie-onderscheidende factor van de onderneming schuilt evenwel voornamelijk in zijn niche-specialisatie. Koen De Clerck, Oprichter en Managing Director is zelf technisch geschoold en zag als consultant en nu als zaakvoerder de beide kanten van de tafel. Hij kan als geen ander de vertaalslag maken naar kandidaten en klanten toe.

"We proberen exact te begrijpen wat onze klant van zijn mensen vraagt maar we luisteren ook naar de noden, verzuchtingen en wensen van onze kandidaten en consultants om zo tot de ideale match te komen. Bovendien hechten we veel belang aan de opvolging van onze geplaatste kandidaten. We zorgen, kortom, voor de nodige begeleiding. Duiken er al eens problemen op, dan pakken we deze aan en werken we een oplossing uit."

Sinds kort ook Testing en Assessment
"Onze activiteiten steunden tot voor kort op twee peilers: werving & selectie enerzijds en het detacheren van technisch hoger opgeleide profielen anderzijds. Sinds kort kan men bij ons ook terecht voor Assessment & Testing,” legt Koen De Clerck uit.

“Deze dienstverlening gebruiken we voor het rekruteren van nieuwe medewerkers alsook voor de doorgroei van bestaande. Met de stijgende krapte op de arbeidsmarkt zien onze opdrachtgevers steeds meer de noodzaak in om competente mensen aan te trekken, te ontwikkelen en vooral ook bij zich te houden. Als bedrijf dat steunt op een lange termijnrelatie met onze klanten, trachten we hen ook in deze materie bij te staan. Aangezien we de nodige specialisten hiervoor al in huis hadden, was dit een logische ontwikkeling.”

Groeien zonder concessies te doen aan kwaliteit
“Momenteel tellen we tien interne medewerkers, detacheren we ongeveer 50 medewerkers naar onze klanten en doen we een 45-tal vaste plaatsingen op jaarbasis,” vertelt Koen.

“Dit jaar denken we nog vier interne medewerkers bij aan te werven om onze verdere groei te realiseren. Ook twee bijkomende regionale kantoren zitten in ons achterhoofd.
Groeien is ons doel, maar dan zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze dienstverlening.”

Festiviteiten
“Ons 5-jarig bestaan willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Samen met onze klanten en medewerkers willen we tijdens een speciaal event graag terugblikken op de voorbije 5 jaar maar zeker ook vooruitkijken naar de toekomst! Voor werkzoekende Ingenieurs en technisch hoog opgeleide profielen organiseren we eind september tevens onze Job Matching Day. Het wordt zeker geen klassieke jobbeurs, maar een dag vol activiteiten.”

Werkzoekenden en geïnteresseerden kunnen op 29 september van 10u00 tot 16u00 terecht in de kantoren van Regis Consult op de Uilenbaan 57 in Wommelgem. De toegang is gratis. Omdat er slechts beperkte plaatsen beschikbaar zijn voor de workshop, wordt aan geïnteresseerden gevraagd om zich te registreren via www.jobmatchingday.be.


Meer informatie:
Regis Consult
Uilenbaan 57 - 2160 Wommelgem
Tel. +32 (0)3 355 10 50 - Fax. +32 (0)3 355 10 59
info@regisconsult.be

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Regis Consult



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event?
Klik hier.