• 14/09/2012

Regis Consult organiseert Job Matching Day - invitatie

Op zaterdag 29 september organiseert Regis Consult een carrièredag voor Ingenieurs en technisch hoger opgeleide profielen.

Lees verder

Productnieuws

Terwijl de werkloosheid in heel wat sectoren stijgt, schreeuwen de industriële, bouwtechnische en chemische bedrijven om gekwalificeerd technisch personeel. Om hun meer dan 250 openstaande vacatures in te kunnen vullen, organiseert Regis Consult op 29 september een carrièredag voor deze specifieke doelgroep.

Koen De Clerck, Managing Director Regis Consult: “We zien dat de vraag naar technisch gekwalificeerde arbeidskrachten alleen maar stijgt, zowel in detachering als in vaste werving en selectie. Mede op vraag van onze opdrachtgevers organiseren wij dan ook voor de eerste keer een carrièredag voor Ingenieurs en technisch hoger opgeleiden.

Het wordt zeker geen klassieke jobbeurs, maar een dag vol activiteiten. In onze kantoren op de Uilenbaan in Wommelgem zullen kandidaten persoonlijk met een van onze consultants kunnen spreken over de carrièremogelijkheden die Regis Consult hen kan bieden. Ook medewerkers die voor Regis Consult aan het werk zijn, staan klaar om hun ervaring te delen over hun detacheringsprojecten en hun samenwerking met Regis Consult.

Verder zijn we zeer fier te kunnen melden dat Luc De Ceuster een wervelende workshop komt geven over ‘Tips & Tricks voor Project Management. Hij heeft zelf meer dan 25 jaar ervaring als Project Manager. Luc is een gepassioneerd spreker en doceert tevens Project Management aan de Universiteit van New York in Praag.”

Werkzoekenden en geïnteresseerden kunnen op 29 september van 10u00 tot 16u00 terecht in de kantoren van Regis Consult op de Uilenbaan 57 in Wommelgem. De toegang is gratis. Omdat er slechts beperkte plaatsen beschikbaar zijn voor de workshop, wordt aan geïnteresseerden gevraagd om zich te registreren via www.jobmatchingday.be.


Meer informatie:
Regis Consult
Uilenbaan 57 - 2160 Wommelgem
Tel. +32 (0)3 355 10 50 - Fax. +32 (0)3 355 10 59
info@regisconsult.be

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Regis Consult



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event?
Klik hier.