• 14/09/2012

Drie Vlaamse bedrijven voor Later Stage Award 2012 Global TOP 30

Global Cleantech Cluster Association selecteerde drie Vlaamse bedrijven als finalist voor de Later Stage Award 2012.

Trefwoorden: #award, #cleantech, #Ducatt, #Emrol, #gcca, #Waterleau

Lees verder

Nieuws

ENGINEERINGNET.BE -- De Vlaamse bedrijven Waterleau, Ducatt en Emrol zijn door Global Cleantech Cluster Association (GCCA) geselecteerd voor de Later Stage Award 2012 Global TOP 30 . Dat meldt Flanders Cleantech Association (FCA) – de internationale component van ICTV, I-Cleantech Vlaanderen.

Een vermelding in de GCCA2012 TOP 30 beklemtoont zowel de groei als de marktpositie van deze bedrijven in de respectievelijke categorieën: waterbehandeling, zonne-energie en energie-opslag. Volgens FCA benadrukt het eveneens de rol van de Flanders Cleantech Association om haar leden te ondersteunen en de groei van deze innovatieve cleantech bedrijven te stimuleren, zowel in Vlaanderen als internationaal.

De 30 finalisten werden geselecteerd uit 4.000 bedrijven, die op hun beurt aangeduid werden door 45 clusters aangesloten bij GCCA.

Tijdens de komende weken wordt de TOP 30 beoordeeld door 28 cleantech risicokapitaalverschaffers, investeerder en ondernemers die wereldwijd gezamenlijk meer dan 3,5 miljard US dollar geïnvesteerd hebben in schone technologieën.

De winnaars in de 10 Later Stage categorieën worden gehuldigd op 12 november 2012 tijdens de GCCA’s Later Stage Award Dinner, die gezamenlijk plaatsvindt met de Savannah International Clean Energy Conference. Deze conferentie is een internationale bijeenkomst waar top-tien cleantech en energie professionals vanuit de hele wereld reflecteren over het belang en de wereldwijde impact van schone energie, schone technologieën en economische groei.

De volledige lijst van de GCCA Later Stage Award 2012 Global TOP 30 finalisten kan u hierbekijken.


(KV)(foto ducatt)