• 09/11/2012
  • |     BB

Connect Group: omslag in klantenattitude tijdens zomermaanden - barometer

De technische Connect Group in Kampenhout constateert een vertraging in de gevraagde uitleveringen tijdens het 3de kwartaal 2012. De omslag vond naar verluidt tijdens de zomer plaats.

Trefwoorden: #Alstom, #ASML, #Atlas Copco, #Atos, #Barco, #connect group, #ems, #Philips

Lees verder

Nieuws

ENGINEERINGNET.BE -- In een tussentijds rapport over het derde kwartaal stelt het beursgenoteerde bedrijf een 'algehele vertraging in de EMS-markt' (Electronics Manufacturing Services) vast te stellen.

Connect in zijn rapport: 'Tijdens de eerste helft van het boekjaar bleef de gevraagde uitlevering op hetzelfde niveau als in 2011. Sinds de zomermaanden is er echter een duidelijke kentering opgetreden en werden veelvuldig vertragingen in de door de klant gevraagde uitleveringen opgetekend'.

Connect Group produceert industriële producten in opdracht van derden, waaronder Alstom, ASML, Atlas Copco, Atos, Barco en Philips. Het gaat bijvoorbeeld om kabels en kabelbomen, het assembleren en testen van PCB’s, de productie van halffabrikaten en de assemblage van het eindproduct.

Voor de groep resulteerde de kentering in een omzetdaling van 7 procent ten opzichte van het 3de kwartaal in 2011, maar 'het orderboek in zijn geheel blijft op een hoog niveau'.

Het orderboek per 30 september 2012 bedroeg 75 miljoen euro vergeleken met 70,2 miljoen op per 30 september 2011.

Connect stelt vandaag ca. 1.700 mensen te werk in verschillende Europese vestigingen.