• 27/11/2012

Yaskawa - A1000 en V1000 drives met fieldbus-opties - persbericht

Yaskawa Europa breidt het toepassingsgebied van de A1000 en V1000 drives uit met, in optie, een reeks kaarten die deze drives verbinden met PROFINET, Modbus TCIP/IP en Ethernet/IP netwerken.

Lees verder

Productnieuws

De SI-EP3 en SI-EP3/V kaarten zijn conform PROFINET I/O en PROFIdrive, en erkend voor de PROFINET klasse A. Zij voorzien een bovenliggende master controller, die toelaat de drive te controleren en te monitoren via een PROFINET netwerk.

Voor eenvoudige seriekoppeling zijn de kaarten uitgerust met een dubbele poort RJ45 connector.

De SI-EM3 en SI-EM3/V kaarten maken een verbinding tussen de drives en een Ethernet/IP of een Modbus TCP/IP netwerk. Zij hebben van op afstand toegang tot alle parameters van de drive, diagnostiekfuncties en operationele instructies.

Rotero Belgium is de enige officiële Yaskawa-verdeler in België.


Meer informatie:
Rotero Belgium bvba
Wayenborgstraat 10
Industriezone Noord, 2800 Mechelen
Tel: 015 45 18 40
info@rotero.be - www.rotero.com

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Vanderyken & Co


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event? Klik hier.