• 12/12/2012
  • |     BB

Belgacom prijst Cisco voor aanpak Thailand-crisis

Belgacom heeft leverancier Cisco gelauwerd voor de bijdrage die het levert aan zijn duurzame werking. Vooral de aanpak in de nasleep van de Thailand-crisis gaf de doorslag.

Trefwoorden: #belgacom, #cisco, #duurzaamheid

Lees verder

Nieuws

( Foto: Cisco, operationeel directeur Yves Blandiaux )

ENGINEERINGNET -- Belgacom heeft zijn eerste 'Award for Sustainability' toegekend aan leverancier Cisco. Naast de impact van het Unified Computing System, prijst Belgacom vooral Cisco's inzet om de levering van van settopboxen en harde schijven in de nasleep van de natuurramp in Thailand te verzekeren.

Aan Belgacom leveren zowat 4.000 bedrijven, waaraan de telecomspeler nu voor de eerste keer een prijs uitreikt.

Het nodigde medewerkers uit alle lagen van zijn organisatie uit om te stemmen voor partners die uitblinken in een of meer van volgende categorieën: ‘Innovatie’, ‘Duurzaamheid’ en ‘Kwaliteit & veiligheid van de bevoorrading’.

“Dankzij Cisco’s UCS-technologie is ons energiegebruik gedaald, terwijl onze operationele efficiëntie is gestegen”, zegt Hans Schurmans, directeur van het Centre of Excellence van Belgacom.

“Maar ze ook trots zijn op hun aanpak van de crisis na de natuurramp in Thailand. Die aanpak maakte dat ze de levering van settopboxen en harde schijven voor onze IPTV-dienst al die tijd konden blijven garanderen.”