• 12/12/2012

Moderna Products is KMO Laureaat 2012 – 2013

"Moderna Products is een toonbeeld van hoe Vlaamse bedrijven wereldwijd aan de top kunnen meedraaien".

Trefwoorden: #laureaat, #moderna, #spuitgieten, #unizo

Lees verder

nieuws

( Foto: Moderna Products )

ENGINEERINGNET.BE -- Productiebedrijf Moderna Products uit Izegem, West-Vlaanderen, is Unizo's “KMO Laureaat 2012 – 2013”.

Moderna Products ontwerpt en produceert designproducten in kunststof voor huisdieren.

Unizo reikt de prijs tweejaarlijks uit aan de KMO die zich onderscheidt in de belangrijkste domeinen van de bedrijfsvoering. Vooral strategie, financieel beleid, HRM, innovatie, klantgerichtheid, energie- en milieubeleid en behoorlijk bestuur, zijn doorslaggevend.

Moderna Products blinkt volgens de jury vooral uit omwille van de lokale productie en sterke logistieke organisatie.  De groeiende internationale focus, Moderna Products is in 56 laden actief, biedt hen bovendien nog vele groeikansen. Ook hun drang naar innovatie en het inspelen op demografische fenomenen wordt door de jury uitvoerig geloofd.

“Deze KMO is een toonbeeld van hoe Vlaamse bedrijven wereldwijd aan de top kunnen meedraaien,” looft Unizo haar winnaar.  De prijs werd uitgereikt door Vlaams minister-president Kris Peeters en door Karel Van Eetvelt, gedelegeerd bestuurder Unizo.

Naast de KMO Laureaat 2012 -2013 werden er ook drie thematische laureaten uitgedeeld. De prijs voor de Meest Klantgerichte KMO werd uitgereikt aan DOVY Keukens, die voor de Meest Energiebewuste KMO aan Decospan  en tenslotte won Meli de prijs van de Best Presterende KMO.


(KV)