• 20/12/2012
  • |     BB

Leo Neels vertrekt bij sectorfederatie pharma.be

Leo Neels, de algemeen directeur van pharma.be, gaat het rustiger doen. Hij legt medio 2013 zijn functie neer bij de sectorfederatie van de farma-industrie in België.

Trefwoorden: #belga, #leo neels, #neels, #pharma.be, #sonja willems

Lees verder

personalia

( Foto: pharma.be, Leo Neels )

ENGINEERINGNET.BE -- Leo Neels (64), doctor in de Rechten (1979, KULeuven) is sinds januari 2003 algemeen directeur van de sectorfederatie pharma.be.

Neels, die volgend jaar 65 wordt, geeft aan verder actief te blijven, vooral in de mediawereld, onder meer als hoofddocent Media- en Communicatierecht aan de Universiteiten van Leuven en Antwerpen, als Voorzitter van de Raad van Bestuur van het persagentschap Belga en van Econopolis Strategie. Daarnaast blijft hij consultant, publicist en spreker.

Voorzitter Sonja Willems: "Leo heeft gedurende de afgelopen 10 jaar een sterk team uitgebouwd, met een erkende expertise en reputatie, en met een solide extern netwerk en partnerships, kortom een volwaardige sectororganisatie met een krachtige stem die de therapeutische, maatschappelijke en economische waarde van de sector op de kaart zette".

De Raad van Bestuur is naar verluidt al op zoek naar een opvolger en startte met de wervings- en selectieprocedure.