• 25/01/2013

Nood aan een stel extra hersenen? Haal een MIT-stagair in huis!

Het befaamde Massachusetts Institute of Technology organiseert deze zomer voor de eerste keer een stagiairprogramma in België. Ideaal voor technische projecten.

Trefwoorden: #agoria, #Massachusetts Institute of Technology, #mit, #stagiair

Lees verder

research

ENGINEERINGNET.BE -- Het MIT-stagiairprogramma biedt bedrijven de mogelijkheid een MIT-student (van zowel bachelor- als masterniveau) in te zetten voor korte projecten van twee tot maximaal zes maanden in de periode van juni tot september.

De studenten zijn gespecialiseerd in heel diverse disciplines zoals elektronica, mechanica, productie, life sciences en infrastructuur.

De resultaten van de projecten alsook eventuele gegenereerde IP blijven eigendom van het stagebedrijf. Van de bedrijven wordt wel verwacht dat ze bijdragen in de reis- en verblijfkosten van de stagiair.

Een project kan gaan van 'technology scouting' en het uitwerken van innovatieve conceptuele ideeën tot de technologische fine tuning van prototypes of het helpen bij de ontwikkeling en uitrol van een nieuwe productielijn.


(bron: Agoria)

ACHTERGROND
Geïnteresseerde bedrijven wordt gevraagd een kort projectvoorstel op papier te zetten (max. 1 A4) en vóór 10 februari aan Barbara Willems van Agoria te bezorgen. Agoria treedt op als contactpunt voor de Belgische bedrijven. Projecten kunnen na selectie van de student nog verder gespecifieerd worden.

CONTACT
Barbara Willems bij Agoria: barbara.willems@agoria.be