• 30/01/2013
  • |     BB

Woma België opgeslorpt door lokale Kärcher-organisatie

Na de overname van Woma GmbH door het moederbedrijf in Duitsland, slorpt Kärcher BeLux van zijn kant nu ook de Belgische afdeling van industrieel (ultra)hogedrukspecialist Woma op.

Trefwoorden: #hogedruk, #karcher, #woma

Lees verder

Nieuws

( Foto: Woma/Kärcher )

ENGINEERINGNET.BE -- Al in 2012 nam Alfred Kärcher GmbH in Duitsland zijn industriële evenknie Woma GmbH over. Die laatste - een familiebedrijf - is fabrikant van stationaire en mobiele ultrahogedrukpompen en –apparatuur (zie link onderaan).

Vanaf 2013 volgt ook de Belgische organisatie: sinds 1 januari 2013 is ook het Woma-filiaal in Deurne bij Antwerpen geïntegreerd in de Kärcher BeLux organisatie.

De systemen die Woma bouwt, zijn uitschieters in hogedruk: ze halen werkdrukken tot 4.000 bar en worden onder meer ingezet voor productiedoeleinden, bouwkunde en engineering: ontmanteling, decontamineren, ontlakken, snijden en ondergrondvoorbereiding, naast industriële reiniging, gevelreiniging, gebouwensanering en bij alle andere toepassingen waar de prestaties van traditionele hogedrukreinigers niet langer voldoende zijn.

De medewerkers van Woma België werden naar verluidt mee overgenomen. “Hun rijke kennis en ervaring wordt een belangrijke meerwaarde binnen onze organisatie”, aldus Yvan De Sitter, Sales Director van de afdeling Wash Systems & Projects.


LEES OOK
Hogedrukspecialist Woma overgenomen door sectorgenoot Kärcher