• 01/02/2013
  • |     BB

Siemens PLM biedt gratis 30-dagen licenties aan voor simulatiesoftware

Dit willen we u niet onthouden: bij Siemens PLM kun je gratis 30-dagen licenties aanvragen voor hun pakketten Tecnomatix Plant Simulation en RobotExpert.

Trefwoorden: #robotexpert, #siemens, #simulatie, #tecnomatix

Lees verder

Techniek

( Foto: Siemens PLM, RobotExpert )

ENGINEERINGNET -- Siemens PLM Software laat ons weten dat het proefversies aanbiedt van Tecnomatix Plant Solution en RobotExpert en dat voor een periode van dertig dagen.

Filantropisch is dat uiteraard niet: op die manier laat de leverancier nieuwe gebruikers kennismaken met zijn software en komt het meteen te weten wie een potentiële koper is. Maar daar is niks mis mee, uiteraard, zolang de regels gerespecteerd worden.

Het gaat om twee platformen. Plant Simulation is, als software voor logistieke planning en productie-analyse, een object-georiënteerde en 3D-modeling tool die wordt gebruikt voor het uitvoeren van simulaties en value stream mapping (Waarde Stroom Analyse).

RobotExpert is software voor robotsimulatie en offline programmering, waarmee je de setup-tijd van een robot kunt verminderen, downtime reduceren en de doorvoer van de productie verhogen.

De gratis 30-dagen licenties van Plant Simulation en RobotExpert zijn per direct beschikbaar. Hoe lang de actie loopt, wordt nergens vermeld.


LINKS
Op de websites www.siemens.com/plm/free-plantsimulation en www.siemens.com/plm/free-robotexpert zijn de licenties aan te vragen.