• 13/02/2013

CIMCIL «APICS basisprincipes Operations Management» - persbericht

Organisaties moeten zich aanpassen aan het veranderende landschap van operationeel beheer. CIMCIL, de officiële APICS Certificatie Partner voor België, biedt daarom een nieuw programma aan.

Trefwoorden: #Cimcil, #Management, #Operations, #opleiding

Lees verder

Productnieuws

Het nieuwe programma “APICS basisprincipes voor Operations Management” aan. Dankzij dit programma blijven organisaties steeds een stap voor op de concurrentie door nieuwe werknemers vertrouwd te maken met Operations Management, opleidingen te voorzien op afdelingen waarvoor dit nog niet beschikbaar was en werknemers die niet met operationeel management bezig zijn, op te leiden in de concepten en toepassingen van operationeel beheer.

Dit programma biedt de professional een solide basiskennis van Operations Management. Deelnemers aan het programma krijgen vaardigheden om onderbouwde beslissingen te nemen die leiden tot betere resultaten.

Volgende kernconcepten komen aan bod:
• Distributie en logistiek
• Voorraad- en productieplanning
• Voorraadbeheer
• Productiebeheer
• Operations Management

Het programma bestaat uit 5 cursusreeksen met elk 9 à 10 sessies. Alle principes, methoden, technieken en operationeel managementjargon komen aan bod. De deelnemers krijgen inzicht in hoe strategisch Operations Management een positieve invloed heeft op de bedrijfsprocessen. Er blijven ook de gevorderde opleidingen voor werknemers die al ervaring hebben met Operations Management. Meer informatie over het programma vindt u hier.

Het APICS basisprincipes programma – leren op maat
Het programma kan aangepast worden aan de specifieke vereisten van organisaties en die van hun werknemers met verschillende opleidingen, ervaring of scholingsbehoefte.

De cursus kan ofwel in zijn totaliteit worden georganiseerd ofwel op maat samengesteld worden uit verschillende sessies van een cursusreeks. Een combinatie van sessies uit de verschillende cursussen behoort ook tot de mogelijkheden. Elk bedrijf kan zo op basis van eigen behoefte een pakket op maat samenstellen.

Flexibele mogelijkheden
Het is mogelijk om deze APICS cursus te volgen op vastgestelde tijdstippen. Meer informatie over de geplande cursussen vindt u op de website www.cimcil.be.
Het is echter ook mogelijk om dit te organiseren als in-company training, aangepast aan de specificaties en vereisten van een bedrijf. Bij in-company trainingen wordt de inhoud van de cursus volledig afgestemd op de noden van de organisatie.

Meer informatie vindt u op de website www.cimcil.be.
Contactpersoon: Willy Van Overschee
Tel: 09-241 56 65
GSM: 0475-89 53 02
willy.vanoverschee@cimcil.be

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Cats Communication
<< Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant. >>
Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event? Klik hier.