• 01/03/2013

Bezoek de HANNOVER MESSE van 8 tot 12 april 2013 - invitatie

Het belangrijkste technologische evenement ter wereld zal van 8 tot 12 april 2013 opnieuw in Hannover plaatsvinden. De HANNOVER MESSE scoort hoog op diversiteit en technologische innovaties.

Trefwoorden: #aandrijftechniek, #energie- en milieutechnologieën, #fluidica, #Hannover Messe, #industrieautomatisering, #industriële toelevering, #IT, #productietechnologieën en -diensten

Lees verder

Productnieuws

Met vijf centrale thema's bestrijkt de HANNOVER MESSE dit jaar een mooie scala aan onderwerpen. De disciplines industrieautomatisering en IT, energie- en milieutechnologieën, aandrijftechniek en fluidica, industriële toelevering, productietechnologieën en -diensten evenals onderzoek en ontwikkeling vertegenwoordigen de kern van de industrie.

De informatie-uitwisseling binnen de industrie en de synergieën die ontstaan wanneer verschillende bedrijfstakken op dezelfde plaats en op hetzelfde moment samenkomen, maakt de HANNOVER MESSE tot een wereldwijd uniek evenement.

U kan zich via deze link registreren voor een gratis ticket voor deze beurs. Dit ticket geldt bovendien voor het gratis gebruik van het openbaar vervoer binnen de regio van Hannover op de dag van uw bezoek.

Voor informatie over de reismogelijkheden en hotelaccommodatie kan u terecht op de website van Global Fairs NV, de Belgische Vertegenwoordiging van Deutsche Messe AG (www.messe.be) of via email op info@messe.be.

Daar vindt u onder andere de informatie over de chartervlucht, die door Tradefairs georganiseerd wordt op maandag 8 april 2013.

Om uw bezoek nog doeltreffender te maken is er Match & Meet. U kan zich gratis registreren in de database van Deutsche Messe om gecontacteerd te worden door bedrijven die op zoek zijn naar uw product/dienst.

Wenst u zelf actief contacten te leggen, dan kan u betalend gebruik maken van de online database die het hele jaar door actief is, of Deutsche Messe organiseert voor u afspraken onsite tijdens uw bezoek in Hannover.

Contacteer Global Fairs voor meer informatie over Match & Meet, de reismogelijkheden of vragen ivm het registreren van de e-Tickets. Zij helpen u graag verder.


Video:

Voor meer informatie:
Global Fairs NV
Klein Heidestraat 47 - B-3370 Boutersem
Tel. +32 (0)16 73 45 51 - Fax +32 (0)16 73 58 77
Info@messe.be - www.messe.be

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Global Fairs
<< Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant. >>
Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event? Klik hier.